raDonBlaK Administrator

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 4891
Varsta: 17
Localizare: Chisinau
Hobiuri: Judo
 | Subiect: [RELEASE]Arc NEW 2011 (Arc Cornul Cerbului) Joi Apr 28, 2011 10:40 pm | |
| Salut Azi o sa va posteaz un Arc Nou pentru Serverele Voastre: Aici Screen :  Aici un Screen din Game :  Iar aici Download,in pachet o sa gasiti "Model " si " Texture"...Care vin puse in "item.epk" si " Icon.epk"... PM pt link EDIT Am Creeat akum si fisierele "Querry" pt Navicat , Item_list pentru client si sa nu uitam,fisierele care vin puse in item_proto al clientului...
Ami pare rau ca am intarziat potin cu aceste fisiere,dar akum am ajuns acasa ...
Aici aveti Download cu :
-fisiere item_proto.txt -fisiere Navicat.txt(Querry) -item_list.txt (client)[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Succes. Astept pareri. |
|
Incepator Incepator

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 98
 | Subiect: Re: [RELEASE]Arc NEW 2011 (Arc Cornul Cerbului) Mier Mai 04, 2011 4:32 pm | |
| |
|
KiddOx <3. Level 5

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 773
Localizare: Galati
Hobiuri: Cs
 | Subiect: Re: [RELEASE]Arc NEW 2011 (Arc Cornul Cerbului) Mar Ian 10, 2012 11:07 am | |
| |
|
eLK Incepator

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 46
 | Subiect: Re: [RELEASE]Arc NEW 2011 (Arc Cornul Cerbului) Mar Mar 20, 2012 6:43 pm | |
|  arata bine |
|
Franky Incepator

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 49
Varsta: 16
Localizare: Romania
Hobiuri: Forumuri/Cs/Metin2
 | Subiect: Re: [RELEASE]Arc NEW 2011 (Arc Cornul Cerbului) Mar Mar 20, 2012 7:01 pm | |
| E urat rau eu ma pricep la asa cv pot crea modle de arcuri asta e cel mai pff care l-am vazut ! |
|