| | Ce moduri de Counter-Strike va plac? | |
|
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
raDonBlaK Administrator

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 4891
Varsta: 17
Localizare: Chisinau
Hobiuri: Judo
 | Subiect: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Vin Iun 24, 2011 4:54 pm | |
| Foarte simplu nu? Votati modurile voastre preferate de Counter-Strike.
Personal mie imi place atat normal, cat si Warcraft 3, Gun Game si toate Zombie mod. :bounce: :pirat: |
|
 | |
kiLLy Incepator

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 14
 | Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Lun Iul 04, 2011 9:39 am | |
| sa ramana normal  :D |
|
 | |
raDonBlaK Administrator

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 4891
Varsta: 17
Localizare: Chisinau
Hobiuri: Judo
 | Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Lun Iul 04, 2011 10:18 am | |
| |
|
 | |
trojan4u[:X] Super Mod.

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 1315
 | Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Lun Iul 04, 2011 10:20 am | |
| |
|
 | |
bItIk Level 2

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 205
Varsta: 15
Localizare: SaTuMare
Hobiuri: Counter-Strike
 | Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Lun Iul 04, 2011 2:03 pm | |
| ZOmbie Mod   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> ConTacT A!Mboy.cs2000---->( My Names Gaby ) |
|
 | |
KoSmYn Level 4

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 413
Varsta: 14
Localizare: Pe scaun
Hobiuri: Fotbal, P.C.
 | Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Mier Iul 13, 2011 1:32 pm | |
| |
|
 | |
bItIk Level 2

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 205
Varsta: 15
Localizare: SaTuMare
Hobiuri: Counter-Strike
 | Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Mier Iul 13, 2011 2:02 pm | |
| Si Mie ImI Place Base Builder   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" />  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> ConTacT A!Mboy.cs2000---->( My Names Gaby ) |
|
 | |
JrGG Level 1

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 144
Varsta: 16
Localizare: Bucuresti
Hobiuri: Muzica, Fotbal, PC
 | Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Dum Noi 06, 2011 6:53 pm | |
| |
|
 | |
gaNNNja Incepator

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 27
Varsta: 20
Localizare: Tg-Jiu
Hobiuri: CS
 | Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Mier Feb 22, 2012 12:25 am | |
| Classic is the best  |
|
 | |
Franky Incepator

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 49
Localizare: Romania
Hobiuri: Forumuri/Cs/Metin2
 | Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Mier Feb 22, 2012 3:39 pm | |
| |
|
 | |
mendedaudinchina =DD Moderator

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 239
Localizare: Braila
Hobiuri: Cs/PS/Forum
 | Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Mier Feb 22, 2012 5:42 pm | |
| |
|
 | |
Franky Incepator

| Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Mier Feb 22, 2012 6:21 pm | |
| Stronzo vrei un sv de hns respawn misto moldova romania ? |
|
 | |
mendedaudinchina =DD Moderator

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 239
Localizare: Braila
Hobiuri: Cs/PS/Forum
 | Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Mier Feb 22, 2012 7:15 pm | |
| Imi cer scuze dar eu nu mai joc cs pentru ca sunt la munca si faculate ! ;)Daca vrei dai-l lui raDonBlacK  |
|
 | |
Anonimus ! Incepator

Respectarea Regulilor:  Mesaje: 0
Localizare: Constanta
Hobiuri: Forumuri / Photoshop / Counter-Strike
 | Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Mier Feb 22, 2012 8:16 pm | |
| |
|
 | |
Franky Incepator

| Subiect: Re: Ce moduri de Counter-Strike va plac? Joi Feb 23, 2012 5:52 pm | |
| da unic in moldova si romania |
|
 | |
| | Ce moduri de Counter-Strike va plac? | |
|