4en3rgY Romania
[Regulament] Server 2z8bv910
Welcome To 4EN3RGY Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

4en3rgY Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

[Regulament] Server

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1[Regulament] Server Empty [Regulament] Server la data de Joi Iul 05 2018, 22:02

NergaL

NergaLVIP

Regulament jucatori:

1. Este interzis limbajul obscen, injuriile si jignirile la adresa jucatorilor si mai ales a adminilor de pe server.
Sanctiuni: [avertisment/gag- maxim 10min/kick/ban pe timp-maxim 120 min]

2. Daca ati primit gag este interzis a scrie/stresa adminii prin say_team @!
Sanctiuni: [avertisment/ban 5 minute]

3. Jucatorii nu au voie sa poarte ca nume injuraturi, obscenitati, jigniri la adresa altor jucatori sau admini, reclame de orice fel, site-uri cu continut obscen, sau orice alte derivatii ale acestora.
Sanctiuni: [avertisment/amx_nick/kick/ban pe timp nedeterminat]

4. Este interzisa folosirea codurilor sau programelor "ajutatoare sau Cfg-urilor" pe server
Sanctiuni: [ban permanent]

5. Jucatorii carora li s-au facut screen-uri (poze) sunt obligati sa dea pozele pe forum pentru a putea fi verificate.
Sanctiuni: [avertisment/ban 120 minute/ban permanent]

6. Raportarea codatilor de catre jucatori se face cu say_team @ mesaj ! sau apasati U si incepeti mesajul cu @ ! Nu folositi chatul general pentru mesaje adresate exclusiv adminilor!
Sanctiuni: [avertisment/gag]

7. Este interzisa floodarea serverului afisand acelasi mesaj excesiv pe chatul public.
Sanctiuni: [avertisment/gag/kick]

8. Este interzisa utilizarea comenzii "retry" in timpul aceleiasi runde (fenomenul "extralife"), pentru resetarea scorului aveti /resetscore.
Sanctiuni: [avertisment/slay/kick/ban pe timp]

9. Nu stresati adminii cu fel si fel de cereri inainte de a vizita forumul!
Sanctiuni: [avertisment/gag]

10. Cererile de admin, slot, unban se depun pe forum nu pe server.
Sanctiuni: [avertisment/gag]

11. Este interzisa urcarea pe harta acolo unde nu sunt scari folosindu-se de dublujump (find doar pt fun).
Sanctiuni: [avertisment/slay/kick]


Regulament admini:

1. Adminii au obligatia de a Cunoaste si de a Respecta aceste reguli si de a face cunoscute regulile de joc celorlalti jucatori.
2. TOTI adminii sunt obligati sa aiba cont pe forum si sa raspunda la eventualele reclamatii adresate lor, respectiv la cererile unban , cererile admin/slot cu pro sau contra si sa voteze serverul.
3. Pastrati un limbaj decent si tratati jucatorii cu respect.
4. Discutiile intre admini ce tin de administrarea jocului, se poarta de preferat pe amx_chat. Informati jucatorii ca la raportarea codatilor sa foloseascasay_team @ mesaj sau tasta U urmate de mesaj cu @ in fata!
5. Adminii au obligatia de a aplana certurile de pe server intre playeri (daca nu reusiti incercati sa dati de un admin mai mare).
6. Tratati jucatorii egal, nu ii luati de sus ca nu sntem nici unu' Dumnezeul nimanui !!
7. Adminul nu are voie sa dea gag mai mult de 10 min si ban pentru limbaj mai mult de 120 minute
8. Nu abuzati de mesaje de tip amx_say, amx_tsay, amx_vsay, amx_csay, etc. Rolul acestor mesaje este de a anunta ceva pe server. Pentru alte tipuri de mesaje exista chatul general, amx_psay sau amx_chat.
9. Nu se fac favorisme de nici un fel! Nu se fac locuri pentru alti playeri prin kick, nimeni nu este favorizat, ierarhizarea se face doar pe baza de functie si grade!
10. Fiecare admin trebuie sa isi faca treaba! Este interzis ca un admin cu grad mai mare (sau invers) sa dea indicatii altui admin! (Doar daca il poate ajuta cu ceva)
11. Inainte de a schimba harta sau de a da harti la vot scrieti /harti. Evitati repetarea hartilor care apar acolo, exceptand cazurile cand e vorba de harti mici si harta e strict necesara!
12. In cazul unei reclamatii, adminul in cauza este obligat sa prezinte detalii, dovezi, martori pentru dezbatearea problemei.
13. La cererile unban, adminul responsabil trebuie sa justifice motivul banului, prezentand detalii, postand dovezile detinute si trebuie sa se pronunte PRO sau CONTRA unban.
14. Cand se baneaza un jucator, adminul responsabil trebuie sa detina dovezi referitoare la fapta jucatorului sanctionat, sau sa aibe confirmarea altor admini prezenti pe server. Mare Atentie! Orice ban dar fara dovezi se scoate!
15. La banarea unui jucator este OBLIGATORIU sa scrieti motivul banului!!! (ex: "/banip player 10 limbaj", "/banip asd timp cod")
16. Disputele intre admini se rezolva intre ei, drept de interventie avand doar Ownerii-Fondatorii si, in ultimul caz, alti martori.  NU va certati pe server! Purtati discutiile pe privat sau pe forum!
17. Este INTERZIS adminilor sa se sanctioneze intre ei! Pentru eventualele conflicte cu un alt admin faceti Reclamatie (fondata)! Aveti voie sa sanctionati doar jucatorii si sloturile fara imunitate! Folosirea comenzilor utilizate la sanctiuni asupra altui admin atrage dupa sine degradarea sau scoaterea adminului!
18. La cererea de admin la intrebarea "Ai citit regulamentul" scrieti exact asa:  "4en3rgy"  in paranteze!! Acesta este cuvantul cheie pentru a dovedi ca ati citit regulamentul.
19. Nu uitati ca adminul vine cu o serie de responsabilitati, neindeplinirea acestora precum si abuzul de functia de admin ("suferinta de admin") se sanctioneaza!
20. Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.Hartile se schimba:
1. In ultimele 5 minute ale hartii curente, in urma unui vot; ce poate fi dat din min 10
2. Cu sau fara vot atunci cand nu e alt admin pe server si este necesar;
3. Cand jucatorii depasesc numarul de locuri de pe harta, cu sau fara vot;
4. Daca la votul automat au iesit harti acceptabile, NU mai dati vot manual.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum